Σε απόλυτη προτεραιότητα βάζει ο Ολυμπιακός το μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να φέρει τους ερυθρόλευκους αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Η αναβολή της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα δεν άρεσε, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, στον Μίτσελ που ήθελε να ξαναμπούν σε αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες του, ενώ είναι πιθανό να γίνει εντός του Σαββατοκύριακου κάποιο φιλικό παιχνίδι γι΄αυτό το σκοπό, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται σήμερα. Υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος .



Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει την κατάσταση των διεθνών παικτών του, οι οποίοι θα έχουν ειδική διαχείριση στις τελευταίες προπονήσεις πριν από το ταξίδι στη Μαδρίτη, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την αναμέτρηση της Τετάρτης.



Για την ενδεκάδα στο Βιθέντε Καλντερόν θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι δέκα παίκτες. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες και Αφελάι . Για τη θέση του σέντερ φορ υποψήφιοι είναι οι Μήτρογλου και Μπενίτες, με την απόφαση να λαμβάνεται την τελευταία στιγμή.



Υπάρχει πάντως και ένα σενάριο να παίξει προωθημένος ο Αφελάι και να μπει ένας ακόμη χαφ στην ομάδα, είτε ο Κασάμι είτε ο Φουστέρ .





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_7859.html
 
Top