Ανάλυση Αλέφαντου στη στήλη του στο "sportdog.gr" για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ: "Τρελά πράγματα με Φορτούνη - Σε σκότωσαν σπίτι σου"! Ποιος έπαιξε σαν ερασιτέχνης - Τι λέει για "παραρτήματα"!



Αναλυτικά:



Τρομερό πράγμα αυτός ο Ολυμπιακός. Πού θα πάει ρε Μίτσελ, σε λίγο θα σε περάσουν ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης, πού τον πας τον Ολυμπιακό; Πέταξες έξω τους βασικούς και έβαλες τα δεύτερα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τι έπαιζες, Κύπελλο; Τα είδαμε στο Κύπελλο τα χάλια με την Παναχαϊκή και τον Πανιώνιο. Ακόμα και με την Κέρκυρα παρά τη νίκη εγώ βγήκα εδώ και έλεγα ότι δεν θέλω αναπληρωματικούς, μικραίνεις την ομάδα, άσε τα ροτέισον, καινούργια ομάδα είναι, πώς θα στρώσει όταν όλο τους αλλάζεις.



Αυτοκτονείς με τέτοια πράγματα. Το ξαναλέω, η Ατλέτικο που όλο παίζουνε οι ίδιοι αλλά τρέχουν σαν σκυλιά, γιατί δεν κουράζονται; Διότι έχουν προπονηταρά.



Παρουσιάζει Μπουχαλάκη έξω αριστερά και καλύπτει την πλευρά μόνο ο Γιαννούλης. Πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός 3 παικταράδες. Τέρμα τα παραμύθια που έλεγαν στον Μαρινάκη. Τώρα τα βλέπουν όλοι. Έγιναν πολλά λάθη στις μεταγραφές. Από τις αρχές τα λέω, για εξτρέμ που δεν πατάνε περιοχή, βλέπετε κανέναν να βάζει γκολ; Πού είναι τα γκολ του Αφελάι, πού είναι τα γκολ του Ντουρμάζ, πού είναι τα γκολ του Ντοσεβί, τώρα θυμήθηκε και τον Αρμένη, έχεις και σε άθλια κατάσταση τον Μήτρογλου, τρομερό πράγμα η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.



Μας έλεγαν για τον Μπενίτες αλλά υπάρχει σέντερ φορ που να μην πηδάει για κεφαλιές; Με τον ΠΑΣ Γιάννενα τώρα ήταν σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.



Πάσα, πάσα, πάσα και σέντρα, αλλά δεν υπάρχει κανείς μέσα, λες και δεν κάνουν τακτική στον Ολυμπιακό. Η δε άμυνα σε κάθε ματς τρώει εύκολα γκολ, τα σέντερ μπακ δραματική κατάσταση.



Δραματικό και το κοουτσάρισμα. Κάνει την υπέρβαση ο Φορτούνης και παίζει πολύ καλά σε ένα ματς, είναι ο μόνος που κάνει μπούκες, εξ αιτίας του βάζεις και το γκολ, αλλά τον κάνει αλλαγή! Τρελά πράγματα. Τι το κόβεις το παιδί αφού παίζει καλά σε αυτό το ματς.



Σε σκότωσε μέσα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΣ Γιάννενα που έφαγε 4 από τη Λιβαδειά στα Γιάννενα στο προηγούμενο ματς. Εκεί φτάσαμε. Είναι απαράδεκτος ο Ολυμπιακός, τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, αμολιούνται μπροστά και δεν ξέρουν τι παίζουν, αλληλοκαλύψεις δεν βλέπεις, λες και δεν έχουν τακτική.



Είναι αδικία για το υλικό του Ολυμπιακού να είναι τόσους βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και να είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης. Έγιναν λάθη στις μεταγραφές, έφυγαν παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν, αλλά και πάλι το υλικό του Ολυμπιακού είναι καλύτερο από των άλλων ομάδων. Υπάρχει θέμα προπονητή. Πρέπει να τον καλέσει άμεσα ο πρόεδρος. Βλέπω και μια απάθεια από τον Μίτσελ. Πού θα πάει αυτή η καταστροφή;



Και τι «παραρτήματα» λέγανε, εγώ βλέπω να κάνουν όλοι ζημιές στον Ολυμπιακό.



Για τον Λινοξυλάκη που πέθανε θέλω να πω κάτι. Μην ακούτε άλλους που μιλάνε χωρίς να ξέρουν, εγώ τους έχω δει όλους. Ο Λινοξυλάκης ήταν ο μεγαλύτερος σέντερ μπακ που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο ο Λουκανίδης θα μπορούσε να τον φτάσει αν έπαιζε συνεχώς σέντερ μπακ.



Ο Λινοξυλάκης δεν ήταν μόνο τρομερός σέντερ μπακ, ήταν και τρομερός άνθρωπος. Καταπληκτικό παλικάρι. Ας ήταν σε αντίπαλο στρατόπεδο, ήταν κύριος, ήταν ηθικό παιδί, ποτέ δεν έπαιζε βρόμικα.



Ήταν Αμπελοκηπιότης, έπαιζε στον Αστέρα Αθηνών, τον θυμάμαι από τότε πώς πήδαγε στο ταβάνι, κάτι ψαλίδια στον αέρα φοβερό πράγμα. Είχε ένα σώμα που ήταν λες και το είχε φτιάξει ζωγράφος.



Τον πήρε ο Παναθηναϊκός με αλχημείες τότε και άφησε εποχή. Είχε πάθει όμως 2 μηνίσκους και τότε ο μηνίσκος για να περάσει ήθελε 1 χρόνο. Λόγω των μηνίσκων από ένα σημείο και μετά δεν άνοιγε πολύ καλά το πόδι του και του έκανε ο Υφαντής του Ολυμπιακού προβλήματα.



Τέτοιο σέντερ μπακ δεν ξαναέβγαλε η Ελλάδα, έφυγε ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ένας κορυφαίος άνθρωπος.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_902.html
 
Top