Από την ημέρα που εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα, συνηθίζει να ενημερώνει τους followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα όσα καταφέρνει να κάνει για τον τόπο του.



Ο λόγος για τον Ηλία Ψηνάκη, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής ανάρτησε στα social media φωτογραφία του, μαζί με τους Μάκη Βορίδη και Εύη Χριστοφιλοπούλου, στη λίμνη του Μαραθώνα.



Με την εν λόγω ανάρτηση ο κ. Ψηνάκης αποκάλυψε ότι η λίμνη του Μαραθώνα αποχαρακτηρίστηκε και πλέον θα αρχίζει η ριζική της αναδιαμόρφωση.







«Με υπουργικη αποφαση του Κου Βορίδη, η ιδεα της Υπουργου Κας Χριστοφιλοπούλου εγινε πραγματικοτητα σημερα. Η υπεροχη Λιμνη του Μαραθωνα αποχαρακτηριστηκε και θα γινει ενας Παραδεισος με βαρκακια, ποδηλατοδρομους, jogging κλπ. Απο το 1923που χτιστηκε το φραγμα επιτελους θα γινει η Λιμνη του Μαραθωνα αυτο που της αξιζει. Ενας τουριστικος παραδεισος και ενας ρομαντικος χωρος αθλησης και αναψυχης που θα μπορουμε να απολαμβανουμε ολοι μας. Ενα τεραστιο ευχαριστω στους Υπουργους και σε ολους τους συνεργατες μου που δουλεψαν τοσο σκληρα παρολα τα γραφειοκρατικα εμποδια του συστηματος για να γινει τοσο γρηγορα πραξη αυτο το δυσκολο εργο!!!» ήταν η λεζάντα-ενημέρωση, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του.







Πηγή: protothema.gr

http://www.pireasnews.gr/
 
Top