Η έδρα του Παναθηναϊκού απειλείται με τιμωρία και η "πράσινη" ΚΑΕ με... πρόστιμο, εξαιτίας του συκοφαντικού πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη που αναρτήθηκε στις κερκίδες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνθηκε στην Euroleague, η οποία και επιμελήθηκε του θέματος.



Τόσο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, όσο και στην αναμέτρηση στο Κάουνας, οπαδοί του ΠΑΟ ανάρτησαν ένα προσβλητικό και συκοφαντικό πανό κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Το γεγονός φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο και τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν άμεσα!



Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού επικοινώνησε με την ηγεσία της Euroleague, κατήγγειλε το γεγονός, κατέθεσε μήνυση εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού που ανάρτησαν το πανό και εξέφρασε τα παράπονα τη.



Η διοργανώτρια αρχή είναι ενήμερη για το γεγονός, εξέφρασε από την πλευρά της την ενόχληση της για το περιστατικό και αναμένεται να τιμωρήσει την έδρα του "τριφυλλιού".



Από το Λιμάνι επισημαίνουν πως οποιαδήποτε άλλη στιγμή αναρτηθεί το συγκεκριμένο πανό, θα γίνει και πάλι μήνυση. Να τονίσουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν κατήγγειλε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το περιστατικό, αλλά έκανε μήνυση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που τοποθέτησαν το πανό τόσο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, όσο και σε εκείνες του Κάουνας.



Γνωρίζουν έτσι κι αλλώς ποιός είναι ο... εμπνευστής του πανό, όπως προκύπτει και από τους διαλόγους της εκρηκτικής συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_938.html
 
Top