Το φθινόπωρο έρχεται και μαζί του φέρνει ψύχρα και βροχές. Αυτό σημαίνει πως η ντουλάπα μας αλλάζει, με κάθε γυναίκα να χρειάζεται κομμάτια-κλειδιά στην γκαρνταρόμπα της.
Αντιμετωπίστε... τις αλλαγές διάθεσης του καιρού φορώντας ελαφριά ρούχα σε στρώσεις. Χρήσιμες για το σκοπό αυτό οι ζακέτες που μπορούν να φορεθούν πάνω από πουκάμισα t-shirts, αλλά και κάτω από μπουφάν και παλτό.


Ένα άλλο αγαπημένο κομμάτι της εποχής είναι το γιλέκο. Μπορεί να είναι υφασμάτινο, δερμάτινο, μάλλινο ή κοτλέ. Ταιριάζει με πολλά στιλ και σε κάθε σωματότυπο.


Jackets. Δερμάτινα, υφασμάτινα παραλλαγής και αθλητικά κολεγιακά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και συνδυάζονται με πολλά ρούχα.


Πουκάμισα. Απαραίτητα κομμάτια για κάθε ντουλάπα και μάλλον για κάθε εποχή. Ένα μαύρο, ένα λευκό, ένα καρό, ένα ριγέ κι ένα ντένιμ είναι απαραίτητα για να μπορεί μία γυναίκα να τα συνδυάζει ανάλογα με το στιλ και την περίσταση.


Καλσόν, κάλτσες, καλτσάκια. Με χρώμα, σκούρα, κοντά ή μέχρι το γόνατο είναι το απόλυτο φθινοπωρινό αξεσουάρ.


Κασκόλ. Εννοείται πως κάνουν τη διαφορά σε ένα look ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ζεστασιά.
Δερμάτινη φούστα. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει. Βρείτε το μήκος και το στιλ που σας αρέσει και θα γίνει η αγαπημένη σας.


Καπαρντίνα. Διαχρονική και άνετη. Είναι ότι πρέπει για μία φθινοπωρινή έξοδο. Φοριέται ανεξάρτητα ώρας και περίστασης. Κλασικό κομμάτι για κάθε φθινοπωρινή ντουλάπα.



Το ίδιο, όμως, ισχυεί και για τον άνδρα, ο οποίος επιθυμεί να συμβαδίζει με τη μόδα και να συνεχίσει να περπατά με στυλ και το φθινόπωρο.
Το κοστούμι. Βασικό κομμάτι για μία αντρική ντουλάπα και για κάθε εποχή. Ένα μαύρο κοστούμι που θα διαλέξετε με βάση τον σωματότυπο που έχετε θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση.
Το παλτό, κλασσική αξία θα σας κρατήσει ζεστούς και κομψούς, μπορεί να φορεθεί πάνω από το κοστούμι σε επίσημες περιστάσεις, αλλά και μόνο του για πιο σπορ εμφανίσεις. Προσοχή όμως στο μάκρος και το στιλ κατά την επιλογή του γιατί θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν το ύψος και τα κιλά σας.
Το μπλέιζερ, διαφέρει λίγο από το κλασσικό σακάκι στην γραμμή, την υφή και επίσης στα χρώματα. Είναι κατάλληλο για περιστάσεις όχι και τόσο επίσημες που θέλετε να είστε κομψοί και καλοντυμένοι. Ένα μπλε σκούρο ταιριάζει με όλα.
Η καπαρντίνα είναι ένα ρούχο που πραγματικά μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα. Επιλέξτε μια σε κλασσικό ύφος και διαλέξτε μία μαύρη και μία μπεζ για όλες τις εποχές.
Ζακέτα και πουλόβερ. Απαραίτητα για τις φθινοπωρινές βόλτες. Συνδυάζονται τέλεια με πουκάμισο ή t-shirt και είναι για όλες τις ώρες.
Το πουκάμισο είναι ένα απαραίτητο κομμάτι που κάθε άντρας θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του. Σίγουρα θα πρέπει να έχετε ένα άσπρο να ταιριάζει με όλα τα ρούχα επίσης ένα μαύρο, ένα καρό, ένα με ρίγες κι ένα χρωματιστό. Φορέστε τα σκέτα, μέσα από το παντελόνι, με γιλέκο ή με ένα πουλόβερ και φυσικά συνοδεύουν τα κοστούμια και τα μπλέιζερ σακάκια.
Τζιν. Το απαραίτητο ρούχο του άντρα θα πρέπει να είναι κυρίως μπλε και όχι ξεβαμμένο ή με σκισίματα αν το θέλετε για μια πιο επίσημη εμφάνιση, αλλιώς η επιλογή είναι δική σας.
Το φουλάρι. Αν θέλετε να επιλέξετε κάτι που να μην θυμίζει γυναικείο μαντίλι, αποφύγετε τα υφάσματα όπως το μετάξι και το σατέν. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε την... αντρική πλευρά του, είναι ένα βαμβακερό ή πασμίνα, ώστε να παραπέμπει περισσότερο σε κασκόλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Top