Οριστική είναι η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κώστα Παπανικολάου και το μόνο που απομένει είναι η απόφαση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ο «Παπ» φαίνεται να επιλέγει τους ερυθρόλευκους, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο διεθνής φόργουορντ έδωσε τα χέρια μαζί τους!

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, δηλαδή μέχρι το 2019. Σ’ αυτό θα περιλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι NBA out, ενώ οι ετήσιες αποδοχές –που δεν έχουν γίνει γνωστές- θα είναι κλιμακωτές.

Όμως, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Παπανικολάου στο Λιμάνι, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν τα δικαιώματά του και μπορούν να τον επαναφέρουν στις τάξεις τους, εφόσον ματσάρουν την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Μετά τα λύση της συνεργασίας του με τους Νάγκετς, ο διεθνής φόργουορντ ετοίμασε τις βαλίτσες του για Ευρώπη. Οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι ήταν οι Άρης και Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ στη συνέχεια προέκυψε και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο εκείνος ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ προτίμησε τον Ολυμπιακό!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_980.html
 
Top