Μ' απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν ολοκληρώθηκε η Κυριακή για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Aναλυτικά το olympiacos.org, αναφέρει :

Κ-20: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-0


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τρίπολη η Κ-20 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη τον Αστέρα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Συρεγγέλας με σουτ στο 38’. Τρία λεπτά (35’) πριν από το γκολ ο ίδιος ποδοσφαιριστής του Αστέρα εκτέλεσε πέναλτι αλλά το απέκρουσε ο Δημήτρης Σκαφίδας. To δεύτερο γκολ πέτυχε ο Νικολόπουλος στο 69’.

Η αρχική σύνθεση του Αστέρα: Tσιφτσής, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τσέκος, Κοντογιαννόπουλος, Γλέζος, Μπαστιάνος, Απειρανθίτης, Νικολακόπουλος, Συρεγγέλας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουρτέσης, Μπινιώτης, Κανελλόπουλος, Δουβίκας, Κωστάκης, Διαμαντόπουλος.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Πανάγου, Χατζηχρήστου, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Χρήστου, Χατζηιωαννίδης, Πέιος, Τσιλίκης, Κηπουρός, Καμπετσής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καράδαης, Αγγελόπουλος Γ., Ξενιτίδης, Αγιώτης, Αμπάρα, Κουγιός.


Κ-17: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

Άλλη μια νίκη σε φιλικό παιχνίδι πέτυχε η Κ-17 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σ’ αγώνα που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της από την αρχή έως το τέλος. Το γκολ πέτυχε στο 25’ ο Αλέξανδρος Βοϊλης με ωραίο σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονομίκου ενώ ο σκόρερ είχε στη συνέχεια και δοκάρι! Ο Ολυμπιακός έχασε και άλλες ευκαιρίες για γκολ απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα.

Η αρχική σύνθεση του Αστέρα: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Φωτόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Ρούνης, Ντίνε, Τερεζίου, Τζίμας, Βασιλικόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λιαρίκος, Μπουσγάς, Μπλάτσος, Μανωλάκος, Κωτσόπουλος, Βικάκου.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κακάμης, Γαλούπης, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Παπαγγελής, Φιτόπουλος, Οικονομίκος, Ντουμάνης, Βοϊλης, Ζιάκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μπέκος, Φέκκας, Παπαγεωργίου, Γούσιας, Κατσούκης, Αντωνόπουλος, Βεζύρης, Σταυρόπουλος, Τσιριγώτης.


Κ16: Ολυμπιακός-Θησέας Αγριάς 1-0

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν 2016-17 η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας μας. Οι παίκτες του Τάσου Θέου επικράτησαν σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στα Χάνια του Πηλίου με 1-0 της ανδρικής ομάδας του Θησέα Αγριάς Βόλου παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Τασιάς με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσικού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Ήταν το πρώτο της χρονιάς και παίξαμε με μια δυνατή ομάδα κάτι που θέλαμε. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Τα παιδιά αυτά πρέπει να δουλέψουν και φέτος σκληρά για να είναι έτοιμα για το επόμενο τους βήμα που είναι η Κ-17», σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Δεγαϊτας, Τασιάς, Ζιμπίδης, Κωνσταντινίδης, Ράμα, Γλυνός, Μούγιος, Τσέργας, Κοτσιανούλης, Γεωργαντής. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι: Πολύδωρας, Τσακίρης, Βοϊδονικόλας, Κουλουριώτης, Μικρός, Καλλιμούκος, Χρυσικός, Μπουλάρι.


Κ-15: Ολυμπιακός-Προμηθέας Λάρισας 1-0

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στα Χάνια του Πηλίου η Κ-15 του Ολυμπιακού κέρδισε με 1-0 τον Προμηθέα Λάρισας. Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς και οι Παίδες έδειξαν πως έχουν τα στοιχεία να φτάσουν ψηλά εάν δουλέψουν σκληρά. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 65’ με πλασέ ο Ντότης. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Ήταν ένα δυνατό τεστ. Είχαμε κατοχή μπάλας, είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά όπως είναι φυσικό θέλουμε πολύ δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα. Δουλειά και μόνο δουλειά».

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης (Καραργύρης), Τζόρβας (Τζανετής), Κεραμίδας (Νικόλης), Θεοδωρόπουλος (Ασλανίδης), Τιμολέων (Πάνιας), Μούκα (Ντότης), Γούλας (Αντωνόπουλος), Σουρλής, Τόλιος, Παπαδόπουλος (Γαβαλάς), Παπαγεωργίου (Τσάβος).

Η σύνθεση του Προμηθέα: Ιωαννίδης, Αλίου, Δολμές, Πατσούρας, Κίτσας, Πατσιούρας Δ., Σουμπάσης, Κολοκυθόπουλος, Κάτσης, Χριπάτσιος, Παπαδόντας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πατσιούρας Β., Μαχούχας, Μπεκιάρης, Λουκανίκας, Καρυώτης.
 
Top