Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα συγκέντρωσης και διανομής σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού αλλά και με τη στήριξη κοινωνικών οργανώσεων και τοπικών επιχειρήσεων.

Τα σχολικά είδη προσφέρθηκαν σε 300 μαθήτριες και μαθητές άπορων οικογενειών όλων των βαθμίδων (140 δημοτικού, 120 γυμν./λυκείου και 40 νήπια) που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο των υπηρεσιών.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες ευχαριστούν τους χορηγούς που βοήθησαν σ αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα την γερμανική οργάνωση «Πρωτοβουλία για μια Ανθρώπινη κοινωνία» και τον κ. Τάσο Χατζάτογλου, που στηρίζουν όλες τις δράσεις. Επίσης, ευχαριστούν για την προσφορά τους τα βιβλιοπωλεία: Βιβλιοχαρτεμπορική -Ταξιαρχών 67, Matura – Δημ. Διαμαντίδη 12, Κλείδας Δ. & ΣΙΑ ΕΕ. – Κάνιγγος 5, Αθήνα, Γνωμικό – Καραολή Δημητρίου & Ποταμού, Τα Ελληνάκια – Χειμάρρας 14-16, Προμηθέας – Αθηνάς 53, Μύθος – Δερβενακίων 64, Κύβος – Αγ. Γεωργίου 37, Χαρτόκοσμος – Αγ. Γεωργίου 68.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος μηνιαίας στήριξης οικογενειών με μηδενικά εισοδήματα, ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων, ειδών καθαρισμού και πρώτης ανάγκης σε 42 οικογένειες για τον μήνα Σεπτέμβριο. Πρόκειται για δράση, που ξεκίνησε από τον Μάιο και στηρίζει σε βασικές ανάγκες 40-50 οικογένειες μηνιαίως.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top