Δεν θα έπραττε σωστά ο Αρετόπουλος αν διέκοπτε οριστικά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά.

Μιλώντας μετά το τέλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρόλευκων τόνισε πως τα παράπονα του ΠΑΟΚ για την διαιτησία του Αρετόπουλου δεν ευσταθούν, ενώ μίλησε για χειρονομία του Μίχελ προς την κερκίδα η οποία δεν έγινε αντιληπτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καμία διακοπή του αγώνα. Και είναι προφανές αυτό διότι δεν έπεσε κανένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε αντικείμενο ούτε τίποτα άλλο. Στην Ελλάδα και σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει διακοπεί παιχνίδι επειδή έχει ανάποδο άνεμο και μένει ο καπνός από τα καπνογόνα μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε απλά κάποιες καθυστερήσεις. Δεύτερο και σημαντικότερο: Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται και πάλι για τις φάσεις που εκείνος θεωρεί ότι αδικήθηκε. Για φάσεις και αποβολές, οι οποίες δεν υπάρχουν. Και οφσάιντ τα οποία επίσης έχει δει μόνο ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει βεβαίως και ένα οφσάιντ του Καρντόσο στο τέλος του αγώνα που ξεκινάει τέσσερα μέτρα πίσω από τον επιθετικό.

Αυτό δεν το είδε κανείς. Και υπάρχουν και φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Αυτή η συμπεριφορά, η οποία είναι συνεχιζόμενη, είναι απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ με τους καλύτερους όρους και με τις καλύτερες συνθήκες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά δεν το σεβάστηκαν αυτό. Φαντάζομαι θα είδατε όλοι τη χειρονομία που έκανε ο κ. Μίχελ στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Φαντάζομαι θα είδατε τον κ. Ίβιτς να φεύγει, διότι κάτι λέει του είχε πει ο 4ος διαιτητής. Ότι αν ανοίξει καπνογόνο θα διακοπεί ο αγώνας. Έχετε εσείς ακούσει ποτέ να διακοπεί ένας αγώνας επειδή άνοιξε καπνογόνο; Ο κανονισμός είναι ρητός: Αναφέρει αν έχει πέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδατε εσείς να πέσει κανένα μέσα; Κανένα. Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι ότι συνεχίζουμε. Και ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, όταν πηγαίνουμε στην Τούμπα να έχουμε αντίστοιχες συνθήκες, γιατί κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα».

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί :


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/binteo_24.html
 
Top