Οι διακοπές που έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του καπνού από τα καπνογόνα των οπαδών των ερυθρόλευκων σίγουρα θα επιφέρει τιμωρία στους πρωταθλητές!

Πάντως, και παρά την αγωνία κάποιων σάιτ για το αντίθετο, θέμα κεκλεισμένων των θυρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό... δεν υφίσταται, αφού βάσει του πειθαρχικού κώδικα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο για αναμμένους πυρσούς και καπνογόνα. Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι σαφώς και θα περιμένουν κλήση σε απολογία και φυσικά πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και τις 10.000 ευρώ.

Θα πρέπει να τονιστεί πως «Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η προβλεπόμενη χρηματική ποινή διπλασιάζεται και σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα οι προβλεπόμενες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται».

Αποκλεισμός έδρας μπορεί να υπάρξει μόνο σε περίπτωση ρίψης φωτοβολίδας είτε με πιστόλι, είτε καμπύλης τροχιάς έπειτα από μία προειδοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, β. γ. κάτι που ΔΕΝ έχει καταγραφεί στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης»!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_720.html
 
Top