Ο Ερικ Γκριν μίλησε στο «sdna.gr» και έκανε τις προβλέψεις του για την φετινή σεζόν του ΝΒΑ, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και με τα λεγόμενά του φανέρωσε την εκτίμηση που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός στον μαγικό κόσμο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικάνος γκαρντ του Θρύλου:

Για το ποιος είναι φαβορί για το δαχτυλίδι του ΝΒΑ:

 «Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως φαβορί είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, θα επέλεγα τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Δεν γίνεται να μην υπολογίζεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πλέον διαθέτουν την καρδιά του πρωταθλητή και αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για εκείνους, καθώς ξέρουν τι να περιμένουν από την ομάδα τους. Οταν συναντήσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς οι μάχες θα είναι πολύ σκληρές, αλλά δεν γίνεται να μην υπολογίζεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κάιρι Ιρβινγκ». 


Για το αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο αγαπημένος του παίκτης:

«Οχι, δεν ισχύει αυτό. Ο αγαπημένος μου παίκτης από το NBA είναι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται, η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο και η αποφασιστικότητα που έχει από την στιγμή που πατάει το παρκέ».

Για την μεταγραφή του  Κέβιν Ντουράντ στο Γκόλντεν Στέιτ:

«Ειναι ένας απίστευτος παίκτης. Τον παρακολουθώ να εξελίσσεται από το high school και την National Christian Academy. Είναι ένας εξωπραγματικός παίκτης και θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Εχουμε βρεθεί αντιμέτωποι και γνωρίζω πως ο Κέβιν είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πορεία του στον «μαγικό κόσμο»:

«Είναι ένας απίστευτος, ιδιαίτερος και πολύ καλός παίκτης. Είναι μόλις 22 ετών και είναι τρομακτικό το πόσο καλός είναι. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Πιστεύω πως θα γίνει All Star και με τα χρόνια θα συμμετάσχει σε πάρα πολλά All Star Games. Αν δουλέψει το τζαμπ σουτ, θα είναι ασταμάτητος.Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις. Μπορεί να κάνει τα πάντα και όσο θα βρίσκεται στο παρκέ, θα κάνει την διαφορά». 


Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό:

«Περνάω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα, τα μέλη της με πιστεύουν και με υποστηρίζουν και το πρόγραμμά του είναι το καλύτερο. Εχω μάθει πως είναι πολλοί οι GMs που πιστεύουν πως πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θα μπορούσα να πάω στην Κίνα, να βγάλω περισσότερα χρήματα και να σκοράρω περισσότερο, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε τόσο πολύ την καριέρα μου. Εδώ μπορώ να αποκτήσω περισσότερο σεβασμό, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους»

Για το ενδιαφέρον που είχε εισπράξει το καλοκαίρι και από άλλες ομάδες:

«Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον από μία τουρκική και από μία ισραηλινή ομάδα, ενώ ήταν κι άλλες που με ήθελαν. Επιθυμούσα να βρεθώ σε μία ομάδα που θα βελτιωθώ και θα κατακτήσουμε τίτλους. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_150.html
 
Top