Ο Πατίτλο απολογείται την Πέμπτη (13/10) για την... μπουνιά στον Φιγκέιρας, κατόπιν της πειθαρχικής δίωξης που του ασκήθηκε από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Το Ολυμπακός - ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», πέρα από θριαμβευτές τους ερυθρόλευκους είχε και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πατίτο.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Φιγκέιρας, φάση που ξέφυγε από τον Σιδηρόπουλο και δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, ο παίκτης θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ για να απολογηθεί.

Η κλήση του για απολογία έγινε κατόπιν της πειθαρχικής δίωξης που του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

 
Top