Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για την νίκη, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μέσος του Θρύλου:

Για το πως μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στα συνεχόμενα ματς: 

«Θεωρώ ότι κάνω καλή ζωή. Πάντα μετά την προπόνηση προσέχω πολύ και κοιτάζω να είμαι καλά. Να είναι καλά το κορμί μου. Να κάνω όσο πιο καλή αποθεραπεία γίνεται. Με θεραπείες, με πρόγραμμα, με μασάζ, με σωστό φαγητό και σωστά υγρά. Τρέφομαι σωστά και πίνω αυτά που πρέπει. Δεν μπορώ να το θέσω ακριβώς. Νομίζω ότι είναι αυτό είναι το κλειδί. Επίσης κάποιες φορές πρέπει να έχεις και τύχη για να είσαι υγιής όλη την ώρα και πάντα. Επίσης πιστεύω πολύ στον Θεό και πιστεύω πως και αυτό παίζει πολύ ρόλο στην ζωή μου. Πως είναι κάτι που με έχει βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σερί ματς μα πάνω απ' όλα το πιο σημαντικό για μένα είναι η υγεία. Τέλος ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: 

«Σίγουρα, έχουμε ένα ντέρμπι, όπως συμβαίνει πάντα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Νομίζω πως το πλεονέκτημα μας είναι το γεγονός πως έχουμε μία ημέρα περισσότερη για ξεκούραση, γιατί οι αντίπαλοί μας έπαιξαν εκτός έδρας, πολύ μακριά. Περιμένω να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Επίσης περιμένω υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Ελπίζω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο την Κυριακή. Εμείς έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε τις νίκες. Το ελπίζω. Θα το δούμε την Κυριακή. Αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη. Θα είμαστε έτοιμοι».

Για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

«Ναι είναι πολύ σημαντικό. Με έχουν ρωτήσει τόσες αυτές αυτήν την ερώτηση αλλά είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός του Ολυμπιακού και αυτό είναι ένα πράγμα που σε ωθεί και σε υποχρεώνει να είσαι σοβαρός κάθε μέρα, να δείχνεις προσωπικότητα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ειδικά σε τόσο μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Η πίεση είναι καθημερινή και συνεχής. Όμως νιώθω καλά. Νιώθω μία... άνεση με το να είμαι αρχηγός».

Για το αν ένα γρήγορο γκολ θα είναι κλειδί για τη νίκη: 

«Νομίζω πως για οποιονδήποτε αντίπαλο θα είναι καλό ένα δικό μας γρήγορο γκολ. Δεν αρκεί όμως πάντα. Δεν σου δίνει πάντα τη νίκη ένα γρήγορο γκολ. Σε τέτοιου είδους αγώνες όμως πρέπει να είσαι στο 100% συγκεντρωμένος. Είχαμε και προηγούμενο παράδειγμα με την ΑΕΚ όπου η ομάδα είχε κουραστεί και καταπονηθεί από τα ματς. Κοιτάξαμε εκεί να επιτεθούμε πολύ και καλά στα πρώτα 25 - 30 λεπτά και να σκοράρουμε. Μετά έγινε εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ τώρα πως πρόκειται για άλλο ματς. Για μία διαφορετική κατάσταση. Έχουμε το αβαντάζ ότι είχαμε παραπάνω χρόνο ξεκούρασης από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Ξέρουμε, όλοι περιμένουν να κερδίσουμε εύκολα. Όμως δεν είναι εύκολο το ματς αυτό. Καθόλου. Είναι μία καλή και δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να βάλουμε όσο περισσότερα γκολ μπορούμε. Έχουμε την ποιότητα γι' αυτό».

Για τις φετινές δυνατότητες του Ολυμπιακού: 

«Βάλαμε πολλά γκολ στα τελευταία ματς. Νομίζω πως έχουμε δυναμώσει πολύ. Ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο επιθετικά. Νομίζω πως φέτος είμαστε κάπως διαφορετικοί. Έχουν έρθει καινούριοι παίκτες. Έχουμε και ένα ακόμα ποιοτικό στοιχείο όπως μπορεί να δει ο καθένας. Όταν βάζουμε το 1ο γκολ πάμε αμέσως ως σύνολο και ως ομάδα για το 2ο. Και αυτό δεν έγινε μόνο με την Αστάνα. Συνέβη και σε προηγούμενους αγώνες μας. Έχουμε ποιότητα, ικανότητες και προοπτικές αλλά έχουμε και πράγματα που χρήζουν βελτίωσης. Η σεζόν είναι στο ξεκίνημά της. Έχουμε χρόνο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο και επίπεδο».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_931.html
 
Top