Ο Μίλαν Μάτσβαν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να σταματήσει τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ της Ολίμπια Μιλάνο: 

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε την Νταρουσάφακα. Μία σκληρή αντίπαλο που έχει στόχο τα plyaoffs. Έχουν πού ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. 

Οι νίκες τις πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές γιατί μας έδωσαν σημαντική ψυχολογία εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά».

Για το αντιαθλητικό που έκανε στα τελευταία λεπτά με την Νταρουσάφακα: 

«Ειλικρινά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους κι όλους. Ήταν ένα χαζό λάθος και ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου. Ευτυχώς νικήσαμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: 

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης και έχει σκληρό χαρακτήρα που οφείλεται στους ηγέτης του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα πάμε στο ΣΕΦ έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες, είναι οι παίκτες "κλειδιά". Θα δώσουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/euroleague_25.html
 
Top