Αιχμές για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο ματς του «Γ.Καραϊσκάκης» αφήνει ο ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Πιο συγκεκριμένα ζητάει αποβολή του Μιλιβόγεβιτς στην φάση του 44', ενώ διαμαρτύρεται για τις διακοπές από τα καπνογόνα και κάποια οφσάιντ. 

Αναλυτικά τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό:.


Ο καλύτερος ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Καραϊσκάκη, παρότι την άξιζε με βάση την εμφάνιση και τις ευκαιρίες. Για να συμβεί αυτό έπρεπε ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει με οφσάιντ και ο Μιλιβόγεβιτς να γλιτώσει την κόκκινη του Αρετόπουλου ώστε να μπορέσει να πετύχει το νικητήριο γκολ…


Ο ΠΑΟΚ μπήκε εξαιρετικά στο ματς και πέτυχε νωρίς νωρίς το γκολ με τονΦερνάντο Βαρέλα μετά από κόρνερ. Είχε λίγα λεπτά αργότερα τρομερή ευκαιρία με τον Τζάλμα Κάμπος να διπλασιάσει τα τέρματά του και ο Γλύκος αποσόβησε το μόνο επικίνδυνο σουτ του Ελιονούσι. Χωρίς να «μυρίζει» κίνδυνο η φάση, ο Ιντέγε ξεκινώντας από θέση οφσάιντ βγάζει μια παράλληλη «πεθαμένη» συρτή μπαλιά την οποία ελέγχει ο Γλύκος και οΜάτος , οι οποίοι όμως δεν συνεννοήθηκαν με τον Βαρέλα που με προβολή χάρισε στον Ολυμπιακό την ισοφάριση.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν η μοναδική ομάδα που ήξερε τι έπαιζε στον αγωνιστικό χώρο. Το τρικ του Σέρβου με τον Τσίμιροτ αμυντικό χαφ και Κάνιας – Σάκχοφ μπροστά του έκλεισε τους χώρους του κέντρου και οι γηπεδούχοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι.

Στο 44ο λεπτό ο Κλάους «τσιμπάει» μαεστρικά τη μπάλα για να βγει μόνος με τον Καπίνο, με τον Μιλιβόγεβιτς να τον ανατρέπει εσκεμμένα. Όσοι περίμεναν να δουν την κόκκινη του Αρετόπουλου μάλλον δεν ζουν στην Ελλάδα και στον Σέρβο του Ολυμπιακού δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει το παιχνίδι.

Η επανάληψη ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω καπνογόνων αλλά αυτό καθόλου δεν πτόησε τον Δικέφαλο. Ο Κλάους με τρομερή προβολή απείλησε στο 59′ και δυο λεπτά αργότερα ο Κάμπος , μόνος του με τον Καπίνο χαράμισε ένα εύκολο γκολ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Πάλι ο Κλάους στο 75′ με ένα φοβερό γυριστό δεν σκόραρε, όπως και Κάμπος  στο 78′ και ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός στο 79ο με Γλύκο και Μάτος να σώζουν την εστία και τον Έλληνα πορτιέρο να κάνει εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Μποτία.

Στο 82ο ο Ροντρίγκες κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ και στο 87′ το σουτ του κόπηκε από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Στο 96ο λεπτό και σε μια κρύα φάση, ο Μιλιβόγεβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-1 εντελώς κόντρα στην ροή και στην εικόνα του ματς.

Στους πανηγυρισμούς οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί άναψαν εκ νέου καπνογόνα με τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες να πηγαίνουν εκνευρισμένοι στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και τον Αρετόπουλο να διακόπτει το ματς.

Φυσικά κανείς δεν πίστεψε ότι υπήρχε περίπτωση να το διακόψει οριστικά και οι ομάδες επέστρεψαν να παίξουν τα τελευταία 3 λεπτά, στα οποία δεν άλλαξε τίποτα.

Ο Δικέφαλος δικαιούται να είναι απογοητευμένος για το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για την εμφάνιση.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Βιάνα (46′ Ελαμπντελαουί), Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς (84' Κρέσπο), Τσίμιροτ, Κάνιας (46' Χαρίσης), Σάκχοφ (74' Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/me_24.html
 
Top