Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι από τον αγώνα με τον Κολοσσό, δεν τον… άφησε να αποδώσει όσο θα ήθελε και ο ίδιος απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ο λόγος για τον Έρικ Γκριν, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για να βοηθήσει την ομάδα του, όμως φάνηκε πως ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Ο Αμερικανός παραχώρησε δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το παιχνίδι που πέρασε, αλλά και τη συνέχεια από εδώ και πέρα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάστασή του: «Μακάρι να μπορούσα να παίζω πάντα στο... 400% των δυνατοτήτων μου, αλλά με επηρέασε ο τραυματισμός μου. Θα γίνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα».

Για το παιχνίδι: «Δεν βγήκαμε στο παρκέ επιθετικά. Ήμασταν αργοί στην αρχή και η ΤΣΣΚΑ έχει σουτέρ που μπορούν να σε… σκοτώσουν. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Αν δεις ξεχωριστά το α΄ και το β΄ μέρος, θα δεις τελείως διαφορετικό μπάσκετ από τον Ολυμπιακό. Στο τέλος... της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ είναι μία μεγάλη ομάδα, ήρθαν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και αυτή τη φορά τα κατάφεραν».

Για την προσπάθεια για ανατροπή στο τέλος: «Ως ομάδα αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όποιο κι αν είναι το σκορ, εμείς πιστεύουμε στη νίκη μέχρι τέλους. Αυτό κάναμε και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Προσπαθήσαμε σκληρά για την ανατροπή κι αν είχαμε μαζέψει κρίσιμα ριμπάουντ στο τέλος, ίσως να είχαμε δει διαφορετικό νικητή. Από την άμυνα δεν βρήκαμε ρυθμό. Πραγματικά πιστεύω πως αν παίξουμε ξανά μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Για τις επιθετικές επιδόσεις της ΤΣΣΚΑ: «Αυτό οφείλεται στις δεύτερες ευκαιρίες που τους δώσαμε. Χάσαμε ριμπάουντ και μας… εκτέλεσαν εκμεταλλευόμενοι τη δική μας αδυναμία. Και μετά ήταν βέβαια τα λάθη μας... πάρα πολλά λάθη».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε προετοιμαστεί... έχουμε μεγάλους παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά οι ήττες είναι εντός προγράμματος. Τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία τη Γαλατασαράι στη Euroleague».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/400.html
 
Top