O Τσόρι Ντομίνγκεζ, μιλώντας την κάμερα της Nova για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως είναι εδώ και καιρό... έτοιμος, ενώ τόνισε πως είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: 

«Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά και κάτι πολύ όμορφο. Περιμένουμε πως και πως αυτά τα ματς, είναι τα ομορφότερα και τα σημαντικότερα της χρονιάς. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να κερδίσουμε».


Για τη δική του ετοιμότητα: 

«Είμαι εδώ και καιρό έτοιμος και περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω, ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς».

Για το πώς θα βάλει σε κλίμα ντέρμπι τους νεότερους: 

«Δεν θα έλεγα κάτι συγκεκριμένο αλλά θα προσπαθούσα με παράδειγμα μέσα από την προπόνηση να τους δείξω ποιος είναι ο δρόμος, κάνοντας την αρχή για να δουν οι παίκτες που το ζουν για πρώτη φορά τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς για την ομάδα μας».

Για το 0-3 του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ: 

«Λίγες ώρες πριν αρχίσει όλα ξεχνιούνται. Δεν έχουν καμιά σημασία τα προηγούμενα αποτελέσματα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πας για κάτι πολύ διαφορετικό».

Για την απουσία του Μπεργκ:

 «Σίγουρα θα έχουν και άλλες επιλογές παρότι είναι σημαντικός παίκτης για αυτούς. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουν αυτοί, εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/blog-post_631.html
 
Top