Την 5η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (19:00, NS2).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να πάρουν ακόμα μια νίκη. Το ματς κρύβει... παγίδες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του. Γι’ αυτό και άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Για τον αγώνα με τον Αρη στο «Nick Gallis Hall» είναι αμφίβολος ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος παρόλο που ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα με 13 παίκτες. Αν ο διεθνής φόργουορντ δεν καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση, τότε τη θέση του στην 12άδα θα πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Αυτό, λοιπόν, που προέχει είναι το ματς στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι πρωταθλητές θα στρέψουν το βλέμμα τους στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/blog-post_644.html
 
Top