Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού στον Ρέντη δεν σταματάει ποτέ, ενώ ετοιμάζεται και γήπεδο Futsal.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο κ. Γιώργος Παύλου τόνισε: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τότε που ανέλαβαν αναπτύσσουν και εξελίσσουν το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. 

Εδώ χτυπάει η καρδιά του πρωταθλητή, εδώ προπονείται η πρώτη ομάδα και εκπαιδεύονται τα παιδιά της Ακαδημίας.

 Εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ περνάμε τις πιο πολλές ώρες και προσπαθούμε να έχουμε ένα προπονητικό κέντρο που να προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, οι ποδοσφαιριστές, τα παιδιά της Ακαδημίας για να λειτουργήσουν σωστά. 

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού θεωρείται από τα 10 ή 15 καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. 

Στο πλάνο είναι να γίνουν κι άλλα έργα, ένα από αυτό είναι η κατασκευή του γηπέδου G2 το οποίο θα γίνει σαν το G1 ή σαν το Καραϊσκάκη, υβριδικό, δηλαδή μισό συνθετικό και μισό φυσικό, καθώς και ένα futsal κλειστό γήπεδο με παρκέ και επίσης μια βιβλιοθήκη για τα παιδιά ώστε να μπορούν να διαβάζουν και να μελετάνε.
 Επίσης, ένα κυλικείο για να μπορούν οι γονείς να περνούν άνετα τις ώρες τους, κατά την παραμονή τους μέχρι να πάρουν τα παιδιά του.
Στο προπονητικό κέντρο εργάζονται πάνω από 150 άτομα και ζουν καθημερινά έχοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζονται, όπως γραφεία, εγκαταστάσεις, χώρους για να δουλέψουν και να προσφέρουν το έργο που βλέπετε και που υπάρχει».
Πηγή: gazzetta.gr
 
Top