Γράφει ο Σταύρος Λιλόγλου

Γιάννης Τραγάκης: Οι πολίτες γνωρίζουν, κρίνουν και αξιολογούν το έργο μας.

Στις επερχόμενες εκλογές κρίνονται πολλά. Η χώρα μας έχει ανάγκη από την άμεση προώθηση μεταρρυθμίσεων στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την προστασία του περιβάλλοντος, τους θεσμούς που υπηρετούν τα συμφέροντα του πολίτη.

Στα τρεισήμισι χρόνια που πέρασαν έγιναν σημαντικά βήματα προόδου και μάλιστα υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Οι κόποι όλων των Ελλήνων έπιασαν τόπο. Η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας βελτιώνεται, οι επενδύσεις σημειώνουν θεαματική αύξηση, οι αφίξεις τουριστών στη χώρα μας έφτασαν τα 17 εκατομμύρια φέτος (από 12 πριν λίγα χρόνια), ο πληθωρισμός αποκλιμακώνεται, η ανεργία συρρικνώθηκε κάτω από 8%. Πετύχαμε την έξοδο από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος, μια μεγάλη επιτυχία της χώρας μας που αναγνώρισε όλη η Ευρώπη. Το έργο της Κυβέρνησης της ΝΔ είναι ορατό πλέον σε όλους.

Η βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών της περιοχής μας, της Β' εκλογικής περιφέρειας Πειραιά, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την Κυβέρνηση της ΝΔ. Η περιοχή μας στο παρελθόν υπέφερε από έλλειψη έργων και υποδομών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση συσσωρευμένων προβλημάτων. Σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον μας με τη δημιουργία νέων σχολείων, χώρων πρασίνου, υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και επενδύσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η επίλυση των προβλημάτων δεν είναι «αυτόματος πιλότος», απαιτεί χρόνο, προγραμματισμό και συντονισμό δράσεων. Απαιτεί πάνω απ' όλα μια ισχυρή κυβέρνηση, που με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα δώσει λύσεις . Γι' αυτό και η 16η Σεπτεμβρίου είναι μια οριακή ημερομηνία, ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έχει αποδείξει στην πράξη ότι υλοποιεί τις δεσμεύσεις του, έχει σχέδιο, έχει όραμα και εργάζεται με σίγουρα και σταθερά βήματα για την Ελλάδα που θέλουμε. Ο στόχος μας είναι ένας: Καλύτερη ζωή για όλους.
 
Top