Δύο φορές σε 24 ώρες είχε δουλέψει η υπάλληλος καθαριότητας που ξεψύχησε στου Ζωγράφου

Την “τελευταία πνοή”  της “άφησε” εν ώρα υπηρεσίας εργάτρια Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου.
Το τραγικό σε κατάληξη γεγονός, συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν ξαφνικά η 62χρονη Ν. Π. εργάτρια του τμήματος οδοκαθαρισμού, έχασε τις αισθήσεις της, ως όλα δείχνουν από ανακοπή καρδιάς…

Συνάδελφοι της, όταν αντιλήφθηκαν το γεγονός, άμεσα, έσπευσαν να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν, δυστυχώς, αργά…

Το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διεκομίσθη η άτυχη εργαζόμενη, επισκέφθηκε με το που πληροφορήθηκε το γεγονός, η Δήμαρχος Ζωγράφου, κα. Σ. Καφατσάκη. 

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κ. Νίκο Τράκα, για το τραγικό αυτό γεγονός, και αφού πρώτα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, δήλωσε:

«Ο ζήλος, η ευσυνειδησία, σε συνδυασμό με την υπερβολική ζέστη, και με την έλλειψη των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας, “οδήγησαν” άλλη μία συνάδελφό μας στον θάνατο, αντί στη ζωή, γιατί γι’ αυτή αγωνιζόταν μαζεύοντας σκουπίδια. Αυτοί είναι οι εργάτες Καθαριότητας! Εργάτες της δουλειάς και όχι των απεργιών! Αυτό μόνο ζητάνε! Εργασία για ζωή!

Ας είναι “ελαφρύ το χώμα” που θα σκεπάσει τη συνάδελφό μας…».

[10:15]: Επιβεβαιώνοντας πως, υπήρξε ενημέρωση των οικείων της, παραθέτουμε τα στοιχεία της άτυχης εργάτριας, που είχαμε στη διάθεσή μας εξ' αρχής: Ντανιέλα Πρελορέντζου, υπάλληλος ΙΔΑΧ από συμβασιούχος, μητέρα τεσσάρων παιδιών.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top