ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Του Ηλία Προύφα

Ότι έσπειρες εν ενεργεία, αυτό θα θερίσεις ως απόστρατος. Αυτή είναι η μοίρα των διοικούντων ανώτατων αξιωματικών, οι οποίοι όταν η στολή μπαίνει στη ναφθαλίνη, τα τηλέφωνα σταματούν να χτυπούν, οι οδηγοί φεύγουν και ακολουθεί η μοναξιά καλούνται να κάνουν ταμείο…

Τα στελέχη και κυρίως τα χαμηλόβαθμα δεν ξεχνούν και κυρίως δεν ξεχνούν συμπεριφορές.

Έσπειρες μίσος και διχόνοια ανάμεσα σε στελέχη, έβγαλες εκδικητικότητα, λειτούργησες αυταρχικά, θα εισπράξεις αδιαφορία και περιφρόνηση.

Αντίθετα εάν ήσουν αγαπητός και στήριζες το προσωπικό, θα λάβεις αγάπη, εκτίμηση και αναγνώριση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεύτερης κατηγορίας στελεχών, ο απόστρατος πλέον καταδρομέας στρατηγός, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μανωλάκος, ο οποίος επί διετία, διετέλεσε με επιτυχία διοικητής της ΑΣΔΕΝ.

Χθες όπως μαθαίνουμε από στελέχη, βρέθηκε στο 401 ΓΣΝ, όπου εισέπραξε αυτό που δικαιούται. Εκτίμηση και αναγνώριση από τα χαμηλόβαθμα κυρίως στελέχη, που αν και με μάσκα τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Βέβαια και ο ίδιος ευγενέστατος, συνομίλησε με αρκετά στελέχη, ασθενείς και συνοδούς, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, στο πρώτο και μεγαλύτερο ”χακί” νοσοκομείο της χώρας.

Τα εύσημα στο Διοικητή του 401 ΓΣΝ, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Καρλιαύτη, από το Στρατηγό Νίκο Μανωλάκο, ήταν αναμενόμενα.

Είπαμε, ότι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις…
 
Top