Δ.Λιντζέρης :
"Επιβήτορες της κρατικής περιουσίας εις βάρος του ελληνικού λαού".



«Ποιος είπε ότι υπάρχει γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών στην Ελλάδα; Σε μια μόλις μέρα αποχαρακτηρίστηκε έκταση 8,5 χιλιάδων στρεμμάτων.
Πόσοι Έλληνες πασχίζουν χρόνια τώρα, να νομιμοποιήσουν ένα μικρό σπιτάκι και δεν το καταφέρνουν;
Στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Πειραιά και ιδιαίτερα στη Σαλαμίνα, μπορεί να αντιληφθεί την αναλγησία της Πολιτείας σ΄ όλο της το μεγαλείο, η οποία εξανεμίζεται προφανώς στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής…»
Με μία ομιλία καταπέλτη στη συνεδρίαση της Βουλής , ο Βουλευτής β΄ Πειραιά κ. Δημήτρης Λιντζέρης, μίλησε με παραδείγματα και γεγονότα για την ιλαροτραγωδία της όλης υπόθεσης του Βατοπαιδίου καθώς και για την άρνηση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αυτή.
Ο κ. Λιντζέρης στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην άρνηση κι αποχώρηση της Ν.Δ. από τη συνεδρίαση , σκοπός της οποίας ήταν η σύσταση προανακριτικής επιτροπής και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι απαξιώνει το θεσμό του κοινοβουλίου και αναβιώνει τα της ένδοξης αντιδημοκρατικής δεξιάς.
Ο βουλευτής β΄ Πειραιά χαρακτήρισε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, καθολικό σκάνδαλο για τη χώρα, αφού άγγιξε όλες τις παραμέτρους. « Ξεκίνησε ως οικονομικό σε βάρος της περιουσίας του δημοσίου. Αναδείχθηκε σε πολιτικό, επεκτάθηκε σε δικαστικό και σήμερα βιώνουμε την τελευταία πράξη αυτού του σκανδάλου που είναι Κοινοβουλευτικό» (με την απουσία της Ν.Δ).
Αναφερόμενος στον τέως υπουργό Επικρατείας και στην ομιλία του, χαρακτήρισε τον ίδιο ως έναν πλούσιο άνθρωπο που πολλαπλασίασε την περιουσία του στη διάρκεια της πολιτικής του δράσης ενώ την ομιλία του ως ένα μισαλλόδοξο, αντιφατικό και ικτερικό λόγο.
Επίσης τόνισε πως με τις δηλώσεις ότι είναι γιος ταχυδρομικού υπαλλήλου, προκαλεί χιλιάδες γιους ταχυδρομικών, χιλιάδες Έλληνες που μοχθούν να ορθοποδήσουν στη ζωή με νόμιμους και ηθικούς τρόπους.



ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
 
Top