Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ(2-2) και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να το είχαν κερδίσει, καθησυχάζοντας παράλληλα τον κόσμο για την έναρξη της σεζόν, αφού η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Ο Μάρκο Πάντελιτς εξέφρασε τη σιγουριά του για την ετοιμότητα της ομάδας όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, επανέλαβε την θέληση των παικτών για νίκες σε κάθε παιχνίδι και αναφέρθηκε και στους επόμενους αντιπάλους του Ολυμπιακού πριν αρχίσει επίσημα η σεζόν.«Αυτό το παιχνίδι ήταν στη μέση της προετοιμασίας. Τώρα παίζουμε πιο σοβαρά και αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρούς αντίπαλους. Πλέον πρέπει να ψάχνουμε και τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Πάντελιτς και πρόσθεσε για το αποψινό φιλικό:

«Πράγματι ήταν το πιο ισορροπημένο παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε».
Όσο για τους επόμενους αντιπάλους στα ματς προετοιμασίας: «Η Κατάνια παίζει άλλο ποδόσφαιρο και αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό γιατί βλέπουμε και άλλα στυλ παιχνιδιού. Αυτό  που πρέπει, όμως, είναι να αλλάζουμε εμείς τα αποτελέσματα και να κερδίζουμε». 

πηγη:gazzetta.gr
http://www.pireasnews.gr
 
Top