Ο  π. Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Πυγμαχίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού , Γιώργος Μακρυνός με τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη.




Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, με μεγάλο πάθος και παλμό, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης ο Σταύρος Κασιμάτης.
Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, οι πολίτες του Κορυδαλλού έστειλαν με την παρουσία τους μήνυμα ισχυρής νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρόντες, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της «Αττικής Οικολογικής Απάντησης» Κώστας Διάκος και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά: Στέφανος Χρήστου, πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού, με τον συνδυασμό «Αττική», Περικλής Αλεβίζος με τον συνδυασμό «Αττική, νέα προοπτική», Γεράσιμος Γεωργάτος με την «Αττική Γη». Παρευρέθηκαν επίσης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όλων των συνδυασμών.
Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Νίκος Γαλανός, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό «Άρμα Πολιτών».
Το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, οι βουλευτές Β’ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης και Α’ Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Κρητικός, καθώς και εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών φορέων της πόλης.
«Συνάντηση νίκης και ανανέωσης της εντολής του Κορυδαλλιώτικου λαού» χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ο Σταύρος Κασιμάτης.
«Μας εξουσιοδοτείτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να βαδίσουμε πάνω στο δύσκολο δρόμο που χαράξαμε μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια.
Να πορευτούμε αυτοδύναμα, αυτόνομα, ανεξάρτητα».
Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο και τους 62 υποψήφιους που πλαισιώνουν την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» δήλωσε υπερήφανος για όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες, ενώ τόνισε ότι «αποτελούν έναν συνδυασμό, όπου η αγάπη για την πόλη μας, η εμπειρία, η γνώση, ο νεανικός ενθουσιασμός και η αγωνιστικότητα περισσεύουν».


 
Top