Την ευκαιρία να κλείσει τους λογαριασμούς του με τον ΠΑΟΚ θα έχει ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν βασικός στο κυριακάτικο ματς στην Τούμπα. Επιστρέφει ο Φουστέρ.




Ο Σέρβος επιθετικός του Θρύλου, περιμένει με ανυπομονησία την επικείμενη αναμέτρηση, καθώς δεν ξεχνά την προκλητική συμπεριφορά των Μουσλίμοβιτς και Τσιρίλο.


Στο πλαίσιο αυτό, προπονήθηκε εντατικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι έτοιμος να τον ανταμείψει δίνοντας του φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο πρώην άσος του Άγιαξ θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τους Πειραιώτες με τον Νταβίδ Φουστέρ να είναι εκείνος που αγωνιστεί πίσω του ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.


Ο Ισπανός επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, καθώς γέμισε τις... μπαταρίες του και είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον Θρύλο. Από 'κει και πέρα, ως ανασταλτικοί μέσου θα αγωνιστούν οι Μοδέστο και Ντουντού, ενώ στις πτέρυγες δεξιά βρεθεί ο Ρόμενταλ και αριστερά ο Ζαϊρί. Στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα είναι οι Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας, ενώ κάτω από την εστία ο Ούρκο Πάρντο.


Το τελευταίο δύσκολο...


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές και έχει διαφορά ασφαλείας από τον ΠΑΟ, 13 βαθμούς. Δεν αποκλείεται από το Σάββατο οι Πειραιώτες να είναι και μαθηματικά πρωταθλητές, αρκεί οι πράσινοι να απωλέσουν βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.


Ακόμα, όμως, κι αν το συγκρότημα του Φερέιρα πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ο Θρύλος την Κυριακή σε περίπτωση νίκης "κλειδώνει" τον τίτλο. Με δεδομένο ότι τις τελευταίες αγωνιστικές οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους ΠΑΟΚ (έξω), ΑΕΚ (εντός), Καβάλα (εντός), Ατρόμητος (εκτός) και Λάρισα (εντός), γίνεται αντιληπτό ότι η αναμέτρηση της Τούμπας είναι η τελευταία δύσκολη αποστολή.


Ως εκ τούτου, αποτελεί έξτρα δέλεαρ για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν να τελειώσουν την σεζόν αήττητοι, έχοντας την μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από τον 2ο στην βαθμολογική κατάταξη.
http://www.redplanet.gr/
 
Top