Εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τέθηκαν οι κλινήρεις Κέβιν Μιραλάς, Φρανσουά Μοντέστο, όπως και ο Όλοφ Μέλμπεργκ.


Οριστικά χωρίς τους κλινήρεις Κέβιν Μιραλάς, Φρανσουά Μοντέστο και τον Όλοφ Μέλμπεργκ θα υποδεχθεί ο Θρύλος τον Πανιώνιο.

Ο Κορσικανός, ο οποίος ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα, φάνηκε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολή, όπως το ίδιο συνέβη ακι με τον Κέβιν Μιραλάς, που αν και απύρετος έμεινε σπίτι του, αλλά και τον Όλοφ Μέλμπεργκ, που προέρχεται από τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν και προληπτικά τέθηκε εκτός.

Αναλυτικά:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μοδέστο ακολούθησε ήπιο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μιραλάς παρέμεινε σπίτι του καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση και είναι απύρετος. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοδέστο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 13:00.

*Εξιτήριο από το Θεραπευτήριο Metropolitan πήρε σήμερα ο Μάρκο Πάντελιτς».


www.katimagiko.gr
 
Top