Αν έβλεπε κανείς τα πρόσωπα τους δεν θα μπορούσε να καταλάβει πως μία μέρα νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει το πολυπόθητο «μπρέικ» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκο΄θ. Μία μεγάλη νίκη για την ομάδα, τους ίδιους και τους οπαδούς του Ολυμπιακού!



Οι τόνοι όμως στο Λιμάνι ήταν χαμηλοί, κανείς δεν σκέφτηκε πως ήδη ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας ή έστω πως είναι ένα βήμα πριν τον τίτλο. Πράγμα λογικό αφού υπάρχει ακόμα το ματς στο ΣΕΦ και δεν πρέπει οι ερυθρόλευκοι να σπαταλήσουν τη νίκη στην έδρα των «πράσινων».



Ωστόσο, το μάτι των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα... «γυαλίζει» και η δίψα και το πάθος είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες τους ερυθρόλευκους, για την κούπα! Όχι μόνο στους παίκτες του Θρύλου, αλλά και στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού που έκαναν sold out μέσα σε λίγες… ώρες για το ματς της Κυριακής!



Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και δεν έχει κατακτηθεί κανένα πρωτάθλημα, εάν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης του αγώνα στο ΣΕΦ. Μόνο τότε θα ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί για τους ερυθρόλευκους. Έως τότε όμως, έχουν χαμηλά το κεφάλι και προπονούνται σκληρά για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/blog-post_3157.html
 
Top