Ο πολίστας της του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης μίλησε για το καμπ προετοιμασίας με τη Ρουμανία που έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά.



«Δεν αμφισβητεί κανένας ότι με το Σάκη Κεχαγιά, ως Εθνική ομάδα κάναμε μεγάλα βήματα προόδου, εξάλλου έχει αναφερθεί σε αυτό και ο Θοδωρής Βλάχος. Η Εθνική ομάδα συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να το αποδείξουμε αυτό στο επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Μια αλλαγή δίνει μια νέα ώθηση, αλλά είναι το πρώτο καμπ που γίνεται με το Θοδωρή Βλάχο και είναι ακόμα νωρίς. Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών είναι από την ομάδα του Ολυμπιακού και είναι ο προπονητής μας. Θα φανεί στην πορεία» είπε ο Φουντούλης.



Αναφερόμενος στις κοινές προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας δήλωσε: «Έχουμε αποκομίσει θετικά στοιχεία. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα, όπως η Ρουμανία η οποία είναι σημαντικά ανανεωμένη όσον αφορά το ρόστερ της.



Στα ομαδικά αθλήματα αν δεν υπάρχουν φιλικά ή επίσημα παιχνίδια για να δοκιμάσει μια ομάδα όσα λέγονται στην προπόνηση, δε μπορεί να βελτιωθεί. Αν και είναι αρκετά νωρίς μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία, κάποια χρήσιμα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει».





 
Top