Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ
ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ".
του συνεργάτη μας Σταύρου Λιλόγλου

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Τραγάκης και Πρόεδρος της Διακομματικής Ομάδας Φιλίας των Κοινοβουλίων Ελλάδας – Η.Π.Α. συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που διοργανώσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Την Κυριακή 6 Απριλίου 2008, ο κ. Τραγάκης παρεβρέθηκε στη μεγάλη παρέλαση της Ομογένειας που πραγματοποιήθηκε στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο κ. Τραγάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στους ομογενείς μας με τους οποίους είναι σε διαρκή επαφή για την επιλυση θεματων που απασχολούν την Ελληνική Ομογένεια.
Για την παρέλαση ο κ. Τραγάκης δήλωσε αποκλειστικά στον συνεργάτη μας Σταύρο Λιλόγλου:
"Κατ' αρχάς η λέξη που ταιριάζει για την συγκεκριμένη παρέλαση είναι μεγαλειώδης.
Χιλιάδες Έλληνες γέμισαν την 5η Λεωφόρου και έδωσαν έναν ελληνικό παλμό. Μίλησε η καρδιά της Ελλάδος στην 5η Λεωφόρο σήμερα. Πάνω από 25.000 άτομα παρήλασαν και παρελαύνουν επί 3μισι ολόκληρες ώρες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για τον ελληνισμό και την ομογένεια.

Εκείνο το οποίο θα ήθελα επίσης να επισημάνω, είναι ότι η παρέλαση ήταν άρτια οργανωμένη, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό κενό, -έχετε υπ' όψιν σας ότι ήμουν και πέρυσι εδώ- ήταν συνεχής η κίνηση και ήταν μια από τις καλύτερες παρελάσεις που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Για να μην πω η καλύτερη, γιατί έχω πάει και στην Αυστραλία, έχω πάει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης".

 
Top