Στον Ολυμπιακό σχολίαζαν τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (26/2) στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο. "Όσα πρέσβευαν όλη την εβδομάδα, αποδείχθηκαν περίτρανα", τόνιζαν στην πειραϊκή ΠΑΕ.




Η... φιέστα που στήθηκε στο ΟΑΚΑ και η "γκέλα" του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν έμειναν ασχολίαστες από το περιβάλλον του Ολυμπιακού.




Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά ερυθρόλευκοι κύκλοι "έπειτα από την καταιγίδα που έριξε ο Παναθηναϊκός στο επικοινωνιακό κομμάτι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ήρθε η ώρα των αποδείξεων πάνω στο χορτάρι. Έδειξαν ότι πράγματι άξιζαν τον τίτλο. Εκεί, στον αγωνιστικό χώρο, φάνηκαν όλα. Δεν ήταν μόνο το τελικό σκορ (1-1) και η εικόνα της αναμέτρησης (εμφανώς ανώτερος ο Ατρόμητος). Ήταν και ο... πολιτισμός στις εξέδρες. Εκεί, που υπήρξε οχετός υβριστικών συνθημάτων από το πρώτο λεπτό σε βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη".


Και πρόσθεταν ότι "στο ντέρμπι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τοροσίδη. Δεν τους είδαμε, όμως, να λένε το παραμικρό για το πέναλτι που έκανε ο Γκοβού, ο οποίος έδιωξε την μπάλα και με τα δύο χέρια".


Το καλύτερο, όμως, το άφησαν για το τέλος. "Όσα πρέσβευαν όλη την εβδομάδα και όσα ειρωνικά ειπώθηκαν από την πλευρά τους, αποδείχθηκαν περίτρανα στο ΟΑΚΑ".
redplanet
 
Top