Οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ντουντού Σεαρένσε και Βασίλης Τοροσίδης συνθέτουν την τριάδα των αρχηγών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο "Τόρο" παίρνει τη θέση του άτυχου Αργεντινού, Λουτσιάνο Γκαλέτι, στη μοναδική αλλαγή σε σχέση με την περυσινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάσος Μητρόπουλος, ανακοίνωσε το Σάββατο (10/7) τους τρεις αρχηγούς του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, οι οποίοι ορίστηκαν ύστερα από συνεργασία διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας.

Ο 39άχρονος τερματοφύλακας, Αντώνης Νικοπολίδης, παραμένει πρώτος αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο (σ.σ. μετά την αποχώρηση του μεγάλου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς), ενώ και ο 27άχρονος κεντρικός μέσος, Ντουντού Σεαρένσε, διατηρείται ως υπαρχηγός για δεύτερη σερί σεζόν.

Τρίτος αρχηγός ορίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ύστερα από 3,5 χρόνια στο μεγάλο λιμάνι αναλαμβάνει τον τιμητικό αυτό ρόλο. Ο 25άχρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας αντικατέστησε, στην τριάδα των αρχηγών, τον άτυχο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

 
Top