Οι πολιτικές κωλοτούμπες συνεχίζονται απο τον κ. Σαμαρά (συνεχιστή του έργου του φίλου του ΓΑΠ)! 
Όπως δήλωσε πριν απο λίγο στην ΚΟ της Ν.Δ. τα μέτρα που μας φέρανε σε αυτή την πρωτόγνωρη ύφεση, τα μέτρα που έχουν δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις ανεργίας, τα μέτρα που κάνουν την πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού...
απο το να τα φέρνει δύσκολα εώς σε σημείο πείνας, τα μέτρα που αυτός και οι βουλευτές του τα καταγγέλνανε σε καθημερινή βάση ως απαράδεκτα και ως αναποτελεσματικά για την οικονομική κρίση, ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

Ναι καλά ακούσατε. Υποσχέθηκε οτι δεν θα πάρει νέα μέτρα αλλά τα υπάρχοντα που στην καλύτερη θα ισχύουν μέχρι το 2020 θα τα στηρίξουν, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτή μια μικρή ελπίδα επαναδιαπραγμάτευσης!

Δηλαδή κάθε χρόνο κεφαλικός φόρος σε μισθωτούς και συνταξιούχους , κάθε χρόνο έκτακτες εισφορές στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, εφεδρείες & απολύσεις, φορολογία στο 23% και ενα σωρό άλλα άδικα μέτρα θα τα στηρίξουν!

Μα κ. Σαμαρά και η προηγούμενη Κυβέρνηση μας είχε πει οτι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα καθώς τα υπάρχοντα σκληρά που γονατίζουν τους πολίτες αρκούν. Τι έρχεστε και μας λέτε τώρα;
Οτι διαφωνείτε μαζί τους αλλά θα συνεχίσετε στο ίδιο βιολί ;;;;

Μήπως στην πορεία μόλις δεν αποδώσουν και αυτά τα αναμενόμενα θα μας πείτε οτι τελικά χρειάζονται και νέα μέτρα, γιατί εμείς είμαστε σίγουροι οτι θα το πείτε!

Άξιος συνεχιστής του φίλου, συμφοιτητή και συγκάτοικου Γιωργάκη Παπανδρέου!


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2011/11/blog-post_6855.html#ixzz1djakBxoO
 
Top