Στο όνειρο ζωής της αναφέρθηκε η Άλκηστις Αβραμίδου κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.



Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε η Άλκηστις Αβραμίδου, η οποία μίλησε για την κατάκτηση του LEN Trophy, αλλά και για τους επόμενους στόχους της.



Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού τόνισε πως πλέον το μυαλό τους βρίσκεται στο πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο όνειρο ζωής της που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Ακόμη, αναφέρθηκε στην κρίση και στο πόσο έχει επηρεάσει το πόλο.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους σπουδαστές του ΚΑΡ:



Για τους επόμενους εγχώριους στόχους : «Πλέον στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του LEN Trophy ήταν μια φοβερή εμπειρία. Προσπαθούσαμε πολύ και για πολλά χρόνια για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο και τώρα μάλλον ήταν το σωστό timing. Όσον αφορά τον τραυματισμό μου, συνέχισα να αγωνίζομαι, δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους».



Για του στόχους με την Εθνική: «Η επιτυχία κρατάει για λίγο, μετά τους πανηγυρισμούς πρέπει να θέσεις τους επόμενους στόχους, οι οποίοι αρχικά είναι το πρωτάθλημα. Για μένα όνειρο ζωής είναι ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος του προπονητή μας και ολόκληρης της ομάδας».



Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν: «Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει αρκετά. Είναι στενάχωρο να μην είναι κανείς δίπλα μας. Να βλέπεις το άθλημα να πέφτει και εσύ να προσπαθείς για αυτό, να μας σέβονται στο εξωτερικό και αυτό να μην ισχύει εδώ. Δεν ξέρουμε ακόμη που θα κάνουμε προπονήσεις με την Εθνική, αυτό είναι πολύ στενάχωρο».





 
Top