Εκτός από τις μεταγραφές αθλητών, στον Ολυμπιακό η ενίσχυση προχωρά σε όλα τα επίπεδα!

Όχι μόνο με την ένταξη παικτών στο ρόστερ, αλλά και την προσθήκη στελεχών στο τεχνικό επιτελείο. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η συμφωνία με τον Γιάννη Φάκα.

Ο 51χρονος πρώην παίκτης του Θρύλου και νυν τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός και θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου και θα είναι στενός συνεργάτης του Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "gavros.gr". Με αυτή τη κίνηση οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη τοποθετούν δίπλα στον νέο προπονητή ένα άτομο που ξέρει πρόσωπα και πράγματα.

Και είναι απολύτως σίγουρο πως ο Πιάτσα θα χρειαστεί να έχει στο πλευρό του πρόσωπα που έχουν περάσει από τον Θρύλο, ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτή η ομάδα και τι απαιτήσεις έχει. Έναν άνθρωποι που θα τον «μυήσει» στην ελληνική πραγματικότητα και θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί πιο εύκολα.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Φάκας έχει εργαστεί ως προπονητής στο εξωτερικό σε Ρουμανία, Καναδά και Γερμανία. Κι αυτό, η διεθνής εμπειρία δηλαδή, αποτελεί πλεονέκτημα για να έχει πλήρη επιτυχία η συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top