ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του Συλλόγου Δρομέων Κορυδαλλού-Νίκαιας-Κερατσινίου (Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ)

Για την Δημιουργία Εφηβικού Τμήματος Ομάδας Στίβου

Προχωρώντας στην υλοποίηση των συλλογικών αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες άθλησης της νέας γενιάς, ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη δημιουργία Εφηβικού Τμήματος Ομάδας Στίβου του Συλλόγου μας.

Οι προπονήσεις με εγκεκριμένο προπονητή θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο του 2015 και θα πραγματοποιούνται σε γήπεδα της περιοχής κάλυψης του Συλλόγου δηλαδή στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια και στο Κερατσίνι.

Καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εκ μέρους των παιδιών τους όλοι οι γονείς-μέλη του συλλόγου με ειδική ελάχιστη συμβολή. Καθώς και όλοι οι έφηβοι που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα αθλήματα του Στίβου, να αθληθούν συστηματικά με την όσο το δυνατόν πιο χαμηλή μηνιαία συνδρομή και να κατακτήσουν σημαντικές αρετές που επιφέρει η συνεχής προσπάθεια για επίτευξη υψηλότερων αθλητικών και προσωπικών στόχων.

Για περισσότερες Πληροφορίες καθώς και Εγγραφές παρακαλούμε να απευθύνεστε στο 6973506483 (Δημήτρης Τουμανίδης, Πρόεδρος) καθώς και στο e-mail sdrokoniker2013@gmail.com .

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν και στην σελίδα μας www.facebook.com/sdrokoniker2013
http://www.pireasnews.gr/
 
Top