Το North P&Ι Club γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια των νέων του γραφείων στον Πειραιά την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

Στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στα νέα γραφεία του αλληλασφαλιστικού οργανισμού στην οδό Φίλωνος, το «παρών» έδωσαν Έλληνες πλοιοκτήτες-μέλη του North P&I Club, δικηγόροι και ναυλομεσίτες.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο  γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Paul Jennings και η 15-μελής ομάδα που θα στελεχώσει τα νέα γραφεία στον Πειραιά, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Paul Jennings και η κα Ιωάννα Προκοπίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sea Traders. Παράλληλα, στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιος Μουνδρέας / NGM Energy SA, Δημήτρης Μαρίνος / Seastar Chartering και Στέφανος Κολλάκης / Chartworld.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση τα νέα γραφεία του North P&I Club σηματοδοτούν και καταδεικνύουν την δέσμευση και πίστη του Club για περαιτέρω ανάπτυξη στον Πειραιά και ευρύτερα στην NA Μεσόγειο.

Ο κ. Jennings σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ για να γιορτάσω την έναρξη λειτουργίας του νέου μας γραφείου εδώ στον Πειραιά. Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν στην ομάδα να διατηρήσει, να αναπτύξει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη της που εδρεύουν στην περιοχή».

Από την πλευρά του ο Tony Allen, διευθυντής του North P&I Club σημείωσε: «Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την υποστήριξή μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των μελών μας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κανονιστικό περιβάλλον. Οι πρωτοβουλίες μας αποσκοπούν ειδικά στην ενθάρρυνση των μελών μας προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα και έγκαιρα για έναν πιθανό επιχειρησιακό αντίκτυπο αυτών των αλλαγών».
via
 
Top