Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρέχουν σε όλους τους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε εξετάσεις αγγλικών σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ και να αποκτήσουν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην Αγγλική γλώσσα TOEIC®!

Η Easy Education με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας.

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.


Τρόποι ΕγγραφήςΣυμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.


*ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:

1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού (past papers).Δεν παρέχεται μάθημα με καθηγητή δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.Ποια πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας θα λάβω;

Μάθετε για τη Δομή και το περιεχόμενο του TOEIC® Listening and Reading από εδώ.

Που αναγνωρίζεται το TOEIC® ;

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε


ιδιωτικό τομέα


Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)


ελληνικά πανεπιστήμια


πανεπιστήμια στο εξωτερικό


επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.Δηλώστε συμμετοχή άμεσα.


Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για τις εξεταστικές ημέρες του μήνα Δεκέμβρη σε όλη την Ελλάδα. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα.
Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας των εξετάσεων από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία είναι και υπεύθυνη για την διεξαγωγή τους, θα υπάρξει ενημέρωση.Κόστος παραβόλου έκδοσης πτυχίου: 150€Τρόποι ΕγγραφήςΣυμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.
Για πληροφορίες καλέστε στο 23111 10186 ή ελάτε στα κεντρικά μας γραφεία στην Εληάς 1 , 1ος όρ. Βέροια.

 
Top