ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΜΑΝΙΑΤΕΣ»

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΜΑΝΙΑΤΕΣ» που εδρεύει στο Αιγάλεω πραγματοποίησε συνεστίαση στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ στην Νίκαια.. Η αίθουσα κατακλύστηκε από εκατοντάδες μανιάτες-μέλη του συλλόγου και από φίλους των μανιατών που τίμησαν για μια ακόμη φορά με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο Πρόεδρος του συλλόγου, Πυράρχος ε.α. κ. Δημακογιάννης Θωμάς και ο Γραμματέας του συλλόγου Αστυνόμος ε.α. κ. Δημακογιάννης Περικλής ευχηθήκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους , υγεία, ευτυχία και δημιουργία για την νέα χρονιά.
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μπόγρακος Δημήτρης, σε χαιρετισμό του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου και τόνισε ότι η ανανέωση της τοπικής πνευματικής και πολιτιστικής ζωής των μανιατών είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ και υπογράμμισε την προσφορά του Δήμαρχου Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλου τόσο στην δράση του συλλόγου όσο και στην αναμόρφωση του Δήμου Αιγάλεω.
Παρόντες στην εκδήλωση εκτός των άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος, ο τ. Βουλευτής Πειραιά κ. Μαντουβάλος Πέτρος τον οποίο οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θερμή και του ευχηθήκαν να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λακωνών κ. Ριζεάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων της Αστυνομίας κ. Μαθιούδακης , ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Πτυχιούχων ΥΕΦΚΚ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και συνεργάτης μας κ. Λιλόγλου Σταύρος, ο Γ. Γραμματέας της Πανελληνίας Ένωσης Πτυχιούχων ΥΕΦΚΚ του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Μαυροειδής Χρήστος καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες του δήμου Αιγάλεω.
Ευχόμαστε στους «ΜΑΝΙΑΤΕΣ» να είναι πάντα πρώτοι και πάντα άξιοι στον Πολιτισμό.
Στην φωτογραφία διακρίνονται ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημακογιάννης Θ., ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπογράκος Δ., ο συνεργάτης της εφημερίδας μας κ. Λιλόγλου Σ. και ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Δημακογιάννης Π.

 
Top