ΛΑΛΟΣ ΚΑΝΕΛΟΣ:
«ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ»

Γράφει ο Σταύρος Λιλόγλου






Την Δευτέρα 9/3/2009 στις 19.00, στη αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» του δήμου Κερατσινίου, ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κερατσινίου κ. Λάλος Κάνελος, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία με θέμα τα δημοτικά δρώμενα της πόλης του Κερατσινίου.
Πλήθος επώνυμων αλλά και απλών δημοτών της πόλης κατέκλυσαν την αίθουσα με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο. Στην ομιλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά κ.κ. Λιντζέρης Δ., Νιώτης Γ., και Διαμαντίδης Ι., ο πρώην δήμαρχος Κερατσινίου κ. Σαραφόγλου Δ. ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Φωτίου Χ., ο δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Χρυσός Α., ο δήμαρχος Περάματος κ. Γλύκας Ι., ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυλουρής Κ., οι δημοτικοί σύμβουλοι Κερατσινίου κ.κ. Τσούτσας Ι. , Ζούπης Ζ., Μουρίκης Δ., Γεωργάλας Β., ο γραμματέας της οργάνωσης του Πασοκ Κερατσινίου κ. Παπαδάτος Α., ο πολιτευτής του ΔΗΚΚΙ κ. Μπιλλίνης Π. και πολλοί άλλοι τοπικοί και πολιτικοί παράγοντες του Δήμου Κερατσινίου και της Β΄ Πειραιά.
Ο κ. Λάλος στην ομιλία του κατηγόρησε την δημοτική αρχή του κ. Μελά Φ. για έλλειψη προγράμματος, πολιτική ανυπαρξία και ανικανότητα στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου.
Καταδίκασε επίσης την πρόταση του κ. Μελά για την δημιουργία κέντρου μεταποίησης απορριμμάτων στον δήμο του Κερατσινίου καθώς και την καθυστέρηση και την μη υλοποίηση της δημοτικής αρχής του κ. Μελά της κατασκευής του κέντρου υγείας στο Κερατσίνι.
Επίσης κάλεσε τον κ. Λουκά Τζάνη να συστρατευθεί στον κοινό αγώνα των δημοκρατικών δυνάμεων ώστε να βγει ο δήμος από το τέλμα της δημοτικής αρχής του κ. Μελά.
Τέλος ο κ. Λάλος τόνισε ότι σκοπός του είναι η ενότητα της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι ,ότι θα είναι παρών σε αυτόν τον αγώνα και ότι παλέψει με όλες τις δυνάμεις του προς αυτήν την κατεύθυνση χωρίς όμως να κρύβει την επιθυμία του να ηγηθεί του συνδυασμού που θα διεκδικήσει με το ΠΑΣΟΚ τον δήμο του Κερατσινίου στις εκλογές του 2010.
 
Top