ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

γράφει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Σταύρος Λιλόγλου


Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε στη Νέα Σμύρνη και μαθηματικά το 12ο πρωτάθλημα τα τελευταία 13 χρόνια και το 37ο της ιστορίας του!Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος γνωρίζουμε (οριστικά) την ομάδα που κατακτά τον τίτλο.

Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος γνωρίζουμε (κατά πολύ μεγάλο ποσοστό) τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ. Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος γνωρίζουμε (απίθανο να ανατραπεί η κατάσταση) τις τρεις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Την ίδια ώρα τη Σούπερ Λιγκ ενδιαφέρει η "αξιοπιστία" της διοργάνωσης (όλα τα ματς την ίδια ώρα) και όχι τα αναπόφευκτα επεισόδια στους δρόμους γύρω από το ΟΑΚΑ.

Όπως και να 'χει πάντως η κατάσταση στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αλλάζει ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε και με τη... βούλα το 12ο πρωτάθλημα στη διάρκεια των τελεταίων 13 σεζόν. Η νίκη επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε συνδυασμό με τη (νέα) απώλεια του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη έστεψαν τον "έφηβο" πολυπρωταθλητή. Δεν περιμέναμε είναι η αλήθεια κάτι άλλο, ανατρεπτικό. Ε, δεν γίναμε και... Ισπανία ώστε διαφορές της τάξης των 10-12 πόντων να ανατρέπονται. Το σενάριο γράφεται από το ίδιο χέρι.

Ο Θρύλος είναι πανταχού παρών στον Πειραιά, στην Ελλάδα, στον Κόσμο.
Είναι το καμάρι και η Θρησκεία μας! Μπράβο του!!!
 
Top