Δ. Λιντζέρης: Εποικοδομητική συνάντηση με τους πτυχιούχους υπαλλήλους του υπουργείου Δικαιοσύνης



Την Δευτέρα 16/03/2009 το σωματείο της Πανελλήνιας Ένωσης πτυχιούχων υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ β΄ Πειραιά και εισηγητή του τομέα Αθλητισμού κ. Δ. Λιντζέρη.
Η συνάντηση έγινε προκειμένου οι εκπρόσωποι του σωματείου των πτυχιούχων υπάλληλων να εκθέσουν στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο τους και ειδικότερα το θέμα της αναγνώρισης των τίτλων σπουδών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έως και σήμερα δεν έχουν αναγνωριστεί από το υπουργείο δικαιοσύνης καταγράφοντας έτσι την κατάφορη αδικία εις βάρος των πτυχιούχων υπαλλήλων του κλάδου τους.
Επίσης τέθηκε το θέμα της μη καταβολής των υπερωριών στους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού.
«Ο κ. Λιντζέρης γνωστός για την ευαισθησία του και την αγωνιστικότητα του για τα κοινωνικά και εργασιακά θέματα, δεσμεύτηκε να φέρει και δυο θέματα αυτά στην βουλή με τη μορφή επερώτησης» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του σωματείου των πτυχιούχων κ. Σταύρος Λιλόγλου.
Η αντιπροσωπεία του σωματείου που συναντήθηκε με τον κ. Λιντζέρη αποτελούνταν από τους κ.κ. Λιλόγλου Σ. Πρόεδρο, Μαυροειδή Χ. Γ. Γραμματέα, Γιαννοπαπά Α. Οργ. Γραμματέα, Τεαζή Α. Ταμία, Λιώση Ι., Σταυρόπουλο Α. Μέλη.

Γιάννης Κανάτσελης
 
Top