Οι φήμες  για μία πιθανή υποψηφιότητα, του  Γιάννη Κανατσέλη ως υποψήφιου βουλευτή, αναζωπυρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στις πολιτικές συζητήσεις του Πειραιά...Μετά από τις πολιτικές ηγεσίες της απόλυτης οικογενειοκρατίας  που οδήγησαν την χώρα στην οικονομική καταστροφή και  στην δυστυχία των Έλληνων Πολιτών, οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να βρουν ακέραιους και σωστούς υποψήφιους.
Κριτήριο  θα πρέπει να  είναι η αξία τους, η πίστη τους, ότι θέλουν να προσφέρουν στο τόπο και στα παιδιά τους.
Και κυρίως η ηθική τους δύναμη να αντισταθούν στον πλουτισμό τους και στην προσπάθεια εξαγοράς τους από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Γιατί δεν μπορεί σήμερα να χάνονται περιουσίες, δουλειές να κλείνουν μαγαζιά, να καταστρέφονται επιχειρήσεις και οι μόνοι που ανενόχλητοι συνεχίζουν να γεύονται τον πλουτισμό τους να είναι οι πολιτικοί.
Είναι αρκετοί αυτοί που  θεωρούν  ότι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύεται ότι θα προσφέρουν πολλά στον τόπο είναι και ο Γιάννης Κανατσέλης, Οικονομολόγος, Εκδότης, Ποιητής, άνθρωπος της Δράσης και του Πολιτισμού.
Άλλωστε η μέχρι τώρα διαδρομή  του Γιάννη Κανατσέλη, έχει δείξει ότι είναι  ένας άνθρωποςαφοσιωμένος σε ιδέες, που εργάζεται ακαταπόνητα και θέλει ειλικρινά να προσφέρει στηνΠατρίδα και στον τόπο του.
 
Top