Τον πρώτο λόγο για τον στόπερ στον Ολυμπιακό δείχνει ν' αποκτά ξανά ο Κανού της Σταντάρ Λιέγης -σύμφωνα με τους Βέλγους- με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν για νέο... μπάσιμο! 
Βάρος στην προσπάθεια απόκτησης του Κανού της Σταντάρ Λιέγης, του παίκτη... πουλέν του Λεονάρντο Ζαρντίμ, προτίθενται να δώσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Ο αμυντικός της εν λόγω ομάδας που είχε στην Μπέιρα Μαρ ο Πορτογάλος τεχνικός και τον οποίο είχε αποπειραθεί να κλείσει και στην Μπράγκα αποτελεί τον διακαή του πόθο για την άμυνα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή ηλικία και έχει παραστάσεις από Πορτογαλία, Βέλγιο αλλά και ματς σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το βασικό είναι πως ο πρώην προπονητής της Μπράγκα και νυν των ερυθρολεύκων τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και τον θεωρεί μία εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης έχει παρουσιάσει... τάσεις φυγής από την ομάδα του. Σύμφωνα με πηγές από το Βέλγιο αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2015 ψάχνει τρόπους διαφυγής την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να ξαναμπούν δυναμικά στο... κόλπο της διεκδίκησής του.

Όπως σας έχουμε γράψει ξανά ο Ολυμπιακός έχει κάνει σχετικά πρόσφατα επαφές για να κλείσει τον παίκτη, δίχως όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό διότι παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος καθότι η Σταντάρ Λιέγης δεν ήταν θετική στα όσα προσέφεραν οι Πειραιώτες.

Τώρα όμως στο λιμάνι δείχνουν αποφασισμένοι να βρουν την χρυσή τομή στο θέμα Κανού έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τον Ζαρντίμ. Ακόμα και οι εκδοχές της συνιδιοκτησίας και του δανεισμού θα μπορούσαν να τεθούν επί τάπητος. Οι Βέλγοι μάλιστα εκτιμούν ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να... καπαρώσει τον Κανού.

Ο 28χρονος παίκτης (ύψους 1.88 μ.) δεν θα έλεγε άλλωστε... όχι στο να συνεργαστεί και πάλι με τον Ζαρντίμ. Είχε δουλέψει με εκείνον την χρονιά 2009-2010 στην Μπέιρα Μαρ, έχοντας αποκομίσει καλές εντυπώσεις από τότε.

Αναφορικά με το κεφάλαιο Χάιντσε, φαίνεται ότι την δεδομένη χρονική στιγμή πηγαίνει λίγο... πίσω. Όπως όλα δείχνουν έχουν αρχίσει και μαζεύονται αρκετές ομάδες που τον θέλουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φυσικά στην λίστα για τους στόπερ παραμένουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ονιέβου και Ματάισεν. Τέλος κάποιες πηγές από το εξωτερικό δεν απέκλειαν να υπάρξουν ουσιώδεις εξελίξεις τόσο για τον Κανού όσο και για τον Μασάδο (σ.σ. που σας γράψαμε νωρίτερα) εντός του Σαββατοκύριακου.
gazzetta.gr
 
Top