Μα καλά, δεν υπάρχει ένας Πειραιώτης που να καταγγέλλει, να διαμαρτύρεται, να εξοργίζεται σε αυτήν την πόλη; Όλα λύθηκαν μέσα στον ενάμιση χρόνο της θητείας σου; Δεν πείθει το παραμύθι έστω και αυτούς τους λίγους που ακούνε το δημοτικό ραδιόφωνο ή διαβάζουν τα δελτία Τύπου που εκδίδει το γραφείο σου.
Τελικά αποδεικνύεται εκπομπή με εκπομπή, πως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο "Κανάλι Ενα"έχει ακροατές υψηλού επιπέδου, που του θέτουν ερωτήσεις προκειμένου να πει ο Δήμαρχος αυτά που θέλει.
Ούτε δασκαλεμένοι να είταν οι ακροατές ,ή όπως απλά λέγεται,ούτε στημένοι να είταν και να έκαναν αυτές τις ερωτήσεις.
Μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο Αυγουστιάτικα, αυτοί δεν έφυγαν διακοπές προκειμένου να ρωτήσουν τον δήμαρχό τους μέσω της εκπομπής "Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο"για θέματα που τους καίνε όπως : που θα μεταφερθεί το άγαλμα Βενιζέλου, τι συμβαίνει με την λίμνη της Κωπαϊδας και άλλες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που αφορούν τους Πειραιώτες.
Τελικά θα τους τρελάνει τους Πειραιώτες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με της παλαιάς κοπής πολιτικάντικες μεθόδους του.
(Εμείς δεν συμφωνούμε με τις κακές γλώσσες που λένε ότι τις ερωτήσεις αυτές τις γράφει το γραφείο τύπου του Δήμου Πειραιά και τις στέλνει στην εκπομπή για να τις διαβάσει ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής.) 
mellon.gr 
 
Top