Με μία λιτή επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, που κοινοποιείται στο Δήμαρχο Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με την οποία εξελέγη, ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Ζωή Ρούσσου την ανεξαρτητοποίησή της.
Η αποχώρησή της από τη δημοτική παράταξη ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του "ανασχηματισμού" από το Δήμαρχο Πειραιά, ο οποίος ούτε και αυτήν τη φορά την συμπεριέλαβε στο διοικητικό team του δήμου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ζωή Ρούσου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου, ερχόμενη -αν και πρώτη φορά υποψήφια- πρώτη από τις γυναίκες υποψήφιες.
Ακολουθεί η επιστολή:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
 ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
 Ζωής Ρούσσου του Ευαγγέλου , Δικηγόρου , κατοίκου Πειραιά , οδός Καραίσκου αρ. 106. Κοινοποιούμενη:Δήμαρχο Πειραιά

 Όπως σας είναι γνωστό, είμαι Δημοτική Σύμβουλος στη Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά εκλεγμένη με τη Δημοτική Παράταξη «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙ ΑΣ» με Δήμαρχο το κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο .
 Η αξιοπρέπεια μου και ο αυτοσεβασμός μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω πλέον στην ως άνω παράταξη. Για τους λόγους αυτούς Υποχρεούμαι να υποβάλλω την παρούσα δήλωση ανεξαρτητοποίησης και παρακαλώ να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Πειραιάς, 2-8-2012
Με τιμή
Ζωή Ευ. Ρούσσου
Δικηγόρος

πηγη
 
Top