Το κατάφερε και αυτό ο Τζανής. Αυγουστιάτικα να είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός (που λέει ο λόγος) στην Ελλάδα που θα του γίνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ… Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποφάσισε να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης που είναι απλήρωτοι περίπου ένα χρόνο.
Έτσι αν μέχρι τη Δευτέρα 06-08 η ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ δεν έχει λάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα όπως δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή ο Σύλλογος των εργαζομένων Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα προβεί σε κλείσιμο του Δημαρχείου.
Τότε να την δω εγώ την Δημαρχάρα μας.. Λέτε να φέρει μαζί του το Νίκι Λάουντα να το σώσει από την μήνι των εργαζομένων; Ή μήπως θα πάρει το γνωστό πανό και θα συμπαρασταθεί στον αγώνα τους!!!!!!;;;; (Ικανό τον έχουμε. Στην παραμύθα είναι άσος)… Όπως έχουμε ξαναγράψει, το ΜΟΝΟ που τον σώζει από την οργή των Κερατσινιωτών και των Δραπετσωνιτών, για την ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ του στη Διοίκηση του Δήμου, είναι ένα μονοθέσιο της Formula 1, για να φύγει από την πόλη όσο πιο γρήγορα μπορεί και να γλιτώσει…
 
Top