Στους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν αναφέρθηκε ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 πόλο ανδρών.

Ο πολίστας του Θρύλου, που σκόραρε 100 γκολ, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ξαναβρεθεί στον τελικό του Champions League για να διεκδικήσει την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Ήταν μια γεμάτη χρονιά η περσινή και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Με την ομάδα μου είχαμε πολύ υψηλούς στόχους και καταφέραμε να φτάσουμε στα τελικά μιας διοργάνωσης μετά από χρόνια. Αγωνιστήκαμε στον τελικό χωρίς να καταφέρουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο παρότι βρεθήκαμε κοντά, αλλά δείξαμε τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να ελπίζουμε ότι θα ξαναβρεθούμε εκεί για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ό,τι δεν μπορέσαμε την περσινή χρονιά. Όσον αφορά τους εγχώριους στόχους, η κυριαρχία μας ήταν καθολική αφού κατακτήσαμε και τους δυο τίτλους και αυτό έχουμε σκοπό να πράξουμε και φέτος», είπε χαρακτηριστικά ο Φουντούλης.

 
Top