Στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα" της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρευρέθηκε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού, μαζί με τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αντιπροσωπεία των παικτών, βρέθηκε στον σύλλογο... 
φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα", προκειμένου να μοιράσουν δώρα και χαρά. Από πλευράς διοίκησης ήταν ο Μαρινάκης, μαζί με τους κ.κ. Βρέντζο, Μώραλη, ενώ το "παρών" έδωσε και ο κόουτς της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που πήγαν εκεί στις 13.05, κάθισαν περίπου μία ώρα και τους υποδέχτηκε η πρόεδρος του ιδρύματος κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 
Όλοι τους έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις και αφού ξεναγήθηκαν, έδωσαν στα περίπου εκατό παιδιά που ήταν εκεί, δώρα, όπως επίσης τσάντες με σκούφους και φανέλες του Ολυμπιακού, αλλά και 20 μπάλες.
"Ο Ολυμπιακός έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό του και έδωσε χαρά στα παιδιά. Σε τέτοιες στιγμές δεν κοιτάμε τα χρώματα των ομάδων", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη, για να συμπληρώσει από τη μεριά του ο Αντώνης Νικοπολίδης. "Ήρθαμε για να δώσουμε χαρά στα παιδιά, αλλά και δύναμη στους γονείς τους, γιατί έχουν τον δικό τους Γολγοθά. 
Τα δικά μας προβλήματα είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτά. Είναι μάθημα ζωής και ο Ολυμπιακός ξέρει να δείχνει το κοινωνικό πρόσωπό του".
Αξίζει να τονιστεί τέλος, πως στο ίδρυμα "Ελπίδα", έγινε και δωρεά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Top