ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
Σε ερώτηση του προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, χθες, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής για τον διορισμό Προέδρου της ΕΘΕΛ, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης έθεσε το ζήτημα των πρώην ιδιοκτητών λεωφορείων (ΣΕΠ).

Συγκεκριμένα, ο κ. Τραγάκης ρώτησε τον Υπουργό για το χρόνο κατάθεσης των χρημάτων που πρέπει να λάβουν οι πρώην ιδιοκτήτες για τα λεωφορεία που έχουν πληρώσει.

Επίσης, ο κ. Τραγάκης διατύπωσε προς τον Υπουργό το αίτημα να έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν ως οδηγοί στην ΕΘΕΛ με διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ οι πρώην ιδιοκτήτες λεωφορείων που είναι άνεργοι.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση, του ο Γ. Γραμματέας της ΚΟ της Ν.Δ. κ. Τραγάκης ζήτησε από τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φορολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πρώην ιδιοκτήτες λεωφορείων (ΣΕΠ).

Στην απάντηση του ο Υπουργός αποδέχθηκε την ορθότητα των εισηγήσεων του κ. Τραγάκη και ανέφερε ότι θα τόνισε ότι θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της επίλυσης τους.
 
Top